کاشی گرانیت خود را به واقعیت تبدیل کنید

کارخانهٔ کاشی و سرامیک زهره دارای بیش از ۶۵ هزار مترمربع سالن تولید است و طراحی آن برای ۶ خط تولید کاشی گرانیت و لعابدار در سه فاز ای (A)، بی (B) و سی (C) صورت گرفت که در سال ۱۳۹۶ خورشیدی فاز ای (A) اجرایی شد و تولید آن به بیش از هفت و نیم میلیون مترمربع رسید که کارگماری مستقیم حدود ۵۵۰ نفر را بههمراه داشت. وی در سال ۱۹۰۸ به ریاست بهداری نیشابور (صحیّه) از سوی والی وقت خراسان -حسین قزوینی- منصوب گشت و در ۱۹۳۶ مدیر عامل بیمارستان شیر و خورشید شد. اورژانس هوایی نیشابور در مجاورت بیمارستان عمر خیام واقع و در سال ۱۳۹۶ توسط قاضیزاده هاشمی وزیر وقت بهداشت به بهرهبرداری رسید و هماکنون یکی از ایستگاههای مهم در شرق کشور است. این مناطق بخشی از سیستم کوهستان تینشان در آسیای مرکزی هستند که یکی از بزرگترین رشتهکوههای جهان محسوب میشود. ۲۰۰۶: آغاز بافندگی فرش سفارشی مسجد شیخ زاید امارات متحده عربی به عنوان بزرگترین فرش دستباف جهان. تزیینات و هنر اسلیمی اسلامی در ادوار مختلف برای تزئین بناهای مختلف به کار رفته است و از جایگاه ویژه ای برخوردار است. در سدههای چهارم و پنجم قمری در نیشابور و مرو بهترین پنبه و پارچه با تارهای نخی تولید میشد.

در زمینه هنر بافت پارچه در ایران سدههای نهم و دهم هجری را عصر طلایی این هنر نامیدهاند که نیشابور یکی از مراکز مهم و بزرگ بافت پارچه در این دوران بوده است. پارچههای ابریشمی نیشابور در این دوره گرانبها بوده است تا حدی که در شهرهای مصر (سده هشتم میلادی/از جمله تنیس و دمیاط) گرانترین پارچه نوع نیشابوری بوده است. در دوره سلجوقیان مورخان شهرهای نیشابور، ری، یزد و کاشان را به عنوان مراکز عمده پارچه بافی در ایران ذکر کردهاند. ترافیک یکی از مشکلات اصلی نیشابور خصوصاً در تقاطعها و میدانهای اصلی این شهر آموزش کاشی هفت رنگ است. شهرداری نیشابور (در دوره پهلوی: بلدیهٔ نیشابور) سازمانی عمومی غیردولتی مربوط به شهر نیشابور است که زیر نظر شهردار اداره میشود. دبستان جمشیدی شریفآباد. درسال ۱۳۰۹ خ با سرمایه جمشید خدارحم ایجاد و سالها به سرپرستی استاد اردشیر دبستانی اداره میشد پس از آن توسط رستم ترک خدارحم تجدید بنا گردید و زیرنظر آموزش و پرورش اردکان است. این منطقه مکان قرارگیری مراکزی چون اکثر دانشگاههای نیشابور، بیمارستان حکیم و خیام نیشابور و ورزشگاه انقلاب نیشابور است.

آرامگاه اکثر مشاهیر تاریخ نیشابور چون عمر خیام و عطار نیشابوری در این منطقه واقع است. به همین دلیل بیشتر در بین کسانی رواج داشته که از نظر سواد و میزان آشنایی با خط در سطح بالایی باشند. منطقه ۲ نیشابور واقع در قسمت جنوبی و جنوب غربی جاده ۴۴ با بافتی نبستاْ ارگانیک و تاریخیتر که مرکز شهر نیشابور، و منطقه اصلی اکثر فعالیتهای اقتصادی-اجتماعی در نیشابور است. «مهدی ملکافضلی» نخستین پزشک نوآموختهٔ ایرانی بود که پزشکی نوین را در نیشابور پایهگذاری کرد. «دبستان شاهدخت» در سال ۱۳۱۱ به عنوان نخستین آموزشگاه نوین ویژهٔ دختران در نیشابور ساخته شد. روزنامه دنیای اقتصاد. دریافتشده در ۲۰۲۱-۱۲-۲۴. هفتهنامهٔ صبح نیشابور از سال ۱۳۶۷ چاپ میشود که در سالهای ابتدایی، نخستین نشریهٔ محلی استان خراسان لقب گرفت. عشایر استان اصفهان برپایه آمار سال ۱۳۸۷ با جمعیتی بالغ بر ۹۶۰۵ خانوار و ۵۲۹۸۴ نفر از سه ایل بختیاری، قشقایی و عرب نصرآباد (جرقویه) تشکیل شدهاند که با داشتن ۱۲۷۶۰۰۰ رأس دام از ۴/۱ میلیون هکتار چراگاهها استان بهرهبرداری میکنند. ابونصر محمد عتبی سپس یادآور میشود که پس از واقعهٔ غزان در نیشابور و ویرانی مدرسهها و مسجدها، تفسیر معروفی را که با تلاش خلف بن احمد فراهم آمده بود و در این کتابخانه نگهداری میشد، از آنجا خارج گردید و در اصفهان به کتابخانهٔ خجندیان انتقال یافت.

هشتی با یک دالان کوتاه یا بلند، به کوچه متصل میشد و این دالان تعیینکننده قلمرو هشتی بود؛ یعنی کسی که به دالان وارد میشد، با اهالی خانههای هشتی کار داشت، در غیر اینصورت فضول، غریبه یا دزد شناخته میشد. آمار نشان میدهد شهرستان نائین با گستره ۲۵۱۲۳ کیلومتر مربع گستردهترین و شهرستان خمینیشهر با گستره ۱۸۱ کیلومتر مربع کوچکترین شهرستان استان است. ابوعلی سینا به عربی و فارسی شعر میسروده است. از دوره تیموری به ندرت منسوجی باقی مانده است. علیرغم شناخته شده بودن نیشابور به عنوان یکی از شهرهای خوش آب و هوا در ادبیات فارسی، این شهر در دوران معاصر دچار مشکلات ناشی از آلودگی هوا شده است. او ۲۰ هزار دینار برای این کار که مقدمهٔ تأسیس «کتابخانهٔ صابونی» در نیشابور بوده، هزینه کرد. در دوران او و به دستورش گنبد را مجدد طلاکاری کردند. او محلی برای تربیت معلمان ایجاد کرد و همچنین دانشگاه تهران را بنا نهاد. این مدرسه در سال ۴۳۴ هجری به دستور نظامالملک برای تدریس امامالحرمین جوینی بنا شد. مجموعهٔ ورزشی کارگران: در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۳۸۹ توسط عبدالرضا شیخالاسلامی افتتاح شد.